KNÍHKUPECTVO
HĽADAŤ
PARTNERI
Špeciálna ponuka

HACCP cukrárenská a lahôdkárska výroba

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach cukrárenská a lahôdkárska výroba, výroba zmrzliny, predaj v predajných automatoch
Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.
"Kniha ako celok si rozhodne zasluhuje uznanie. Je moderným a aktuálnym prínosom do našej odbornej literatúry a navyše významnou praktickou pomôckou pri tvorbe, resp. aktualizácii plánov systému zabezpečenia kontroly hygieny výroby (HACCP) v epidemiologicky závažných potravinárskych činnostiach."
h. doc. MUDr. Ivan Rovný, PhD., MPH
Autor: | MUDr. Ján Ondrejka |
Počet strán: | 520 |
Väzba: | mäkka |
Rok vydania: | 2004 |
Formát/ISBN: | A4/80-8057-568-1 |