Správna výrobná prax v zariadení spoločného stravovaniaHACCP výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov
Späť na: ODBORNÁ LITERATÚRA
Tlačiť

HACCP cukrárenská a lahôdkárska výroba

Správne postupy pri cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe a výrobe zmrzliny.
Predajná cena26,16 €
Predajná cena bez DPH23,78 €
Zľava
Suma DPH2,38 €
Cena / kg:
7d.gif
Popis

Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP) v potravinárskych zariadeniach cukrárenská a lahôdkárska výroba, výroba zmrzliny, predaj v predajných automatoch

Známy špecialista spracoval v prehľadnej forme príručku o správnych postupoch pri výrobe zmrzliny a v cukrárenskej a lahôdkárskej výrobe, ktorú hlavný hygienik SR odporúča ako metodickú pomôcku k uplatneniu systému HACCP.

"Kniha ako celok si rozhodne zasluhuje uznanie. Je moderným a aktuálnym prínosom do našej odbornej literatúry a navyše významnou praktickou pomôckou pri tvorbe, resp. aktualizácii plánov systému zabezpečenia kontroly hygieny výroby (HACCP) v epidemiologicky závažných potravinárskych činnostiach."

h. doc. MUDr. Ivan Rovný, PhD., MPH


Správna výrobná prax HACCP:

Autor: MUDr. Ján Ondrejka
Počet strán: 520
Väzba: mäkka
Rok vydania: 2004
Formát/ISBN: A4/80-8057-568-1

Recenzie

Zatiaľ tu nie je žiadna recenzia pre tento tovar.